Telefon: 06/70 324 24 79 | info@dreampower.hu

Színpadfedés

Színpadfedés nélkül elképzelhetetlen szabadtéri rendezvény lebonyolítása. A fedés megvédi a színpadi produkciót az időjárás viszontagságaitól (eső, napsütés) és segítséget nyújt a fénytechnika, hangtechnika, ledfal, kivetítő elhelyezésére. Rendezvényére fekete színű széláteresztős háttér és oldalfüggönyt is tudunk biztosítani.

Több méretű fedést tudunk építeni a legkisebbtől a legnagyobbig. Segítünk Önnek kiválasztani a rendezvényéhez megfelelőt.

Beltéri rendezvény esetén is használhatók a színpadfedéshez tartozó alumínium hidak. A tetőponyva elhagyásával kötetlenebb méretben alakítható ki tartókeret, fényhíd.

A biztonság számunkra a legfontosabb és reméljük Önnek is! Minden emelőeszközünk évente - az előírás szerint - felülvizsgált, a szükséges minősítésekkel és tanúsítványokkal rendelkezik.

 

Színpadfedés méretek és részletes bemutatása

Mérete: 7 m × 5 m | Max. magassága: 5 m

Fedhető színpad méret: 24-30 m2

Kisebb szabadtéri rendezvények, koncertek, média eseményekhez, falunapok esetén ajánljuk.

Méretei tökéletesen képesek kiszolgálni egy kisebb zenekar, tánccsoport fellépését is.

Mérete: 9 m × 7 m | Max. magassága: 6,5m

Fedhető színpad méret: 48-54 m2

Kisebb szabadtéri rendezvények, koncertek, fesztiválok, média eseményekhez, falunapok esetén ajánljuk. Méretei miatt alkalmas több tagú zenekari produkciónál. A tető mozgatása itt kézzel történik, a magasság centiméterenként állítható.

Mérete: 10 m × 10 m | Max. magassága: 7-9 méter

Fedhető színpad méret: 80 m2

A leggyakrabban használt, szinte standard méretűnek is nevezhető fedés. Tulajdonságaiban és szerkezeti felépítésében szinte teljesen megegyezik a nagyobb (12 m × 10 m) változattal. Tomcat 4 lábas fedés néven is emlegetik. A fedés ponyvája tűzálló réteggel bevont, így megfelel a legfrissebb előírásoknak.

Mérete: 12 m × 10 m | Max. magassága: 7-9 méter

Fedhető színpad méret: 120 m2

Nagy mérete miatt megfelelő hátteret biztosít városi, szabadtéri és élő nagykoncertekhez. A hangfalak riggelhetők a fedés belső részére, vagy további 2 lábbal tovább növeljük a Tomcat állvány első részét, így még látványosabb kinézetet kölcsönözve a színpadképnek.

Mérete: 12 m × 10 m + 2 láb | Max. magassága: 7-9 méter

Fedhető színpad méret: 120 m2

A hat lábas Tomcat színpadfedés még látványosabb kinézetet kölcsönöz a színpadképnek. Nagyobb koncertek esetén a hangtechnika, így a fedésen kívülre helyezhető.

Önnek ajánljuk:

Színpad

A fedés és a színpad külön is megrendelhető, de ez a két termék több esetben összekapcsolódik. Professzionális alumínium szerkezetes, 2 m × 1 m-es Nivtec színpad elemeket használunk. Csúszásmentes felület, egyenetlen talaj esetén is vízszintes felület, 20 cm és 180 cm között állítható magasságban.

Fénytechnika

A 12×10 és a 10×10-es Tomcat fedés tartalmaz 48 db PAR 64 1000W analóg lámpát, amelyek az első és hátsó hídban vannak elhelyezve és rövid idő alatt üzembehelyezhetőek. További koncertfényeket, robotlámpákat, látványnövelő effekteket (füstgép, fejgép, lánggép) is tudunk biztosítani a rendszerhez.