Telefon: 06/70 324 24 79 | info@dreampower.hu

Hangosítás

Legyen szó városi rendezvény, zenei fesztivál, zenekarok vagy konferencia, céges családi nap hangosításáról, cégünk személyre szabott megoldásokkal áll az Ön rendelkezésére.

Fesztivál, városnap, zenekari hangosítás

A kitűnő minőségű MARTIN Audio és RCF gyártók irányított hangrendszereit használjuk rendezvényeinken. A teljesítmény mellett, nagyszerű hangzásvilággal, tökéletes koncertélményben részesíthetik a hallgatóságot. A hangrendszer természetesen kevés lenne, ha nem állna rendelkezésünkre minden szükséges kiegészítő, ami egy zenekar, zenei esemény igényes megszólaltatásához és hangosításához szükséges. Kiemelt minőségű mikrofonok, keverőpultok, kiegészítők mellett, tapasztalt és segítőkész technikusaink állnak rendelkezésükre.

Konferenciahangosítás

Természetesen nem csak nagy volumenű koncerteket és rendezvényeket hangosítunk. Az elmúlt évek alatt számos konferenciát, kisebb létszámú összejöveteleket, szabadtéri projekt átadó beszédeket is megvalósítottunk. Legtöbbször a gyorsan és könnyen telepíthető RCF aktív hangfalainkat alkalmazzuk.

Felszerelésünk méretéből adódóan, egyszerre akár több helyszín egyidejű hangosítását is biztosítani tudjuk.

Zenekar közvetítés

Munkánk során számos neves előadóval kerültünk kapcsolatba, akikkel jelenleg is jó kapcsolatot ápolunk.

Megrendelőinknek segítséget nyújtunk igény esetén javaslatainkkal, vagy a menedzserekkel való kapcsolatfelvételben.

Dj eszközök, lemezlovas

Bérelhető széles választékban Pioneer cd lejátszót, keverőpultot. Az eszközök megbízhatóak, állapotuk kifogástalan. Rendezvényére szakképzett, tapasztalt lemezlovast is tudunk biztosítani a kívánt és előre egyeztetett zenei stílusban, akik számos céges rendezvényen és privát születésnapi partin, vagy akár több ezer fő előtt is megállták már a helyüket.