Telefon: 06/70 324 24 79 | info@dreampower.hu

Fénytechnika

Professzionális fénytechnikai megoldások

színpadok, koncertek, épületek külső-belső világítása, fényfestése.

Kiváló fénytechnikai berendezések állnak rendelkezésünkre ahhoz, hogy rendezvényén olyan tökéletes megvilágítást hozzunk létre, amilyet megálmodott.

Kreatív, fiatal kollégáink folyamatos innovatív ötleteinek köszönhetően nálunk nincs unalmas, megszokott látványvilág.

Igény esetén 3D rendezvény látványtervezéssel állunk rendelkezésére!

Szabadtéri rendezvények

Beltéri koncertek, színházi előadások

Épület külső-belső megvilágítás

3D látványtervezés

Tekintve, hogy a legtöbb ember vizuális típus, előfordul, hogy nehezen tudják elképzelni, miként fognak mutatni az ajánlott technikai eszközök a rendezvényhelyszínen.

A legfrissebb szoftverek segítségével kollégánk az egyeztetések alapján elkészíti Önnek, méretarányos, 3 dimenziós látványtervünket, ami alapján, még a rendezvény előtt kiderül, ha valamin változtatást kell végrehajtani.

Hagyományos, analóg világítás

Ha Ön az egyszerűségre törekszik ajánljuk analóg vagy LED fehér derítő lámpáinkat.

A fényerő szabályzását, nagy teljesítményű dimmerekkel valósítjuk meg.

A fénytechnika elhelyezését Tomcat fényhidak és évente felülvizsgált kézi csörlős emelők, különböző teherbírású láncos emelőmotorok biztosítják.

Intelligens lámpák

Folyamatosan lépést tartunk a technológiai fejlődéssel, így több LED technológiás forgófejes robotlámpával is rendelkezünk, melyek előnye, hogy kisebb áramigényük miatt, szélesebb felhasználhatóságot tesz lehetővé, a beltéri rendezvényeken. A szabadtéri rendezvényeken ezeket az eszközöket kombinálva használjuk a hagyományos típusú lámpákkal együtt hogy tökéletes látványvilágot hozzunk létre.

Fényvezérlő pult

Az analóg LED és forgófejes lámpák is igényelnek vezérlést, amelyet fényvezérlő pultjainkkal biztosítunk. Fénytechnikus kollégánk beállítja, programozza a világítástechnikát és üzemelteti rendezvénye alatt.

Profi szakembereink már sokféle rendezvényen bizonyítottak, legyen az divatbemutató, színházi produkció, fesztivál színpad.